HAJRÁ PÉCSI VSK !

A szakosztályról


A Pécsi Vasutas Sportkör 1919.augusztus 23-án alakult, a férfi kosárlabda szakosztály 2009-ben ünnepelte fennállásának 65. évfordulóját.Szakosztályunk célja, hogy a városban működő mindenkori élvonalbeli csapat számára biztosítsunk utánpótlást, valamint, hogy válogatott szintű játékosokat neveljünk ki a magyar kosárlabda sport számára.

Meggyőződésünk, hogy minden korosztálynak, azon belül is minden gyermeknek személyre szabott, a fejlődését legjobban szolgáló képzésre van szüksége, így már óvodás, általános iskolás alsós kortól biztosítunk fejlődési lehetőséget egészen az U23-as korosztályon keresztül a felnőtt csapatba kerülésig. Az élvonalban szereplő csapat játékosait, edzőit is bevontuk az utánpótlás edzésekbe, ezáltal segítve és motiválva az utánpótlás játékosokban a "példakép", jövőkép és a perspektíva kialakítását.

Célunk, hogy egyesületünk tagjai valóban úgy érezzék magukat, mint egy nagy család, ahol mindig minden és mindenki rendelkezésre áll ahhoz, hogy a lehetőségeihez képest a legtöbbet hozhassa ki magából!

Iroda:

PVSK Nemzeti
Kosárlabda Akadémia
7622 Pécs,
Verseny utca 11.
Tel: 06 20 254-2619

Link:

www.pvsk-panthers.hu
www.pvsk.hu www.kosarsport.hu