HAJRÁ PÉCSI VSK !

Edzőképzés


2013 szeptemberében rendeztük meg először a nemzetközi felkészülési tornával egybekötött, az MKOSZ által akkreditált (kreditszerző) nyílt edzőképzőnket, ahol két nap alatt több hazai és külföldi szakember tartott színvonalas előadásokat. A rendezvény sikerén felbuzdulva hagyományosan minden évben megszervezzük a tornát és előadás sorozatot.

Minden hónap egy szombatjának délelőttjén belső továbbképzést tartunk. Edzőink közül a gyakorlottabbak a képzési tervünkhöz igazodva bemutató edzéseket tartanak, amelyeket megvitatunk, valamint a kezdő edzőink bemutató edzéseit értékeljük, elemezzük. Ezen kívül a más egyesületek vagy a szövetség által tartott nyílt edzőképzéseken mindig van képviselőnk, akik az ott látottakat ezeken a szombatokon a többieknek továbbadják. Hogy a belső és külső képzés egyaránt színvonalas módon megvalósuljon, megállapodást kötöttünk Goran Miljkoviccsal, aki nemzetközileg elismert szakember. Az ő segítségével is folyik képzés, részben ezeken a szombati kurzusokon, részben a hétközi edzésmunka során.

A továbbképzések sorába a szülőket is bevonjuk, a kosárlabda játékszabályokról, vagy épp a kenguru és gyermek korosztályok speciális szabályairól hallgathatnak előadásokat, ami hozzásegít mindenkit (így gyermekeink szüleit is), hogy értő szurkolókká váljanak.

Iroda:

PVSK Nemzeti
Kosárlabda Akadémia
7622 Pécs,
Verseny utca 11.
Tel: 06 20 254-2619

Link:

www.pvsk-panthers.hu
www.pvsk.hu www.kosarsport.hu