HAJRÁ PÉCSI VSK !!

Hírek


Kérjük, adója 1%-ával támogassa Szakosztályunk munkáját!

Tisztelt Egyéni vállalkozók / Magánszemélyek!

A magánszemélyek személyi jövedelemadójáról szóló törvény 2015. évben is lehetőséget nyújt arra, hogy Önök a 2014. évi összevont jövedelmüket terhelő kedvezményekkel csökkentett és határidőben befizetett adójuk 1%-áról alapítványunk javára rendelkezzenek.

"A Pécsi Férfi Kosárlabda Utánpótlásért és Tömegsportért" Alapítvány kéri Önöket, hogy fenti lehetőséggel élve segítsék utánpótláskorú gyermekek kosárlabdázását csapatainknál. A kedvezmény érvényesítése a mellékelt „RENDELKEZŐ NYILATKOZAT” kitöltésével történik, minimális  adminisztrációval. Az Alapítvány közhasznú tevékenységet végez, megfelel a törvényi követelményeknek.

Segítő támogatásukat ezúton is köszönjük!

---
Rendelkező nyilatkozat a befizetett adó egy százalékáról

A kedvezményezett adószáma: 18017915-1-02
A kedvezményezett neve: "A Pécsi Férfi Kosárlabda Utánpótlásért és Tömegsportért" Alapítvány

Fontos tudnivalók!

A rendelkező nyilatkozat a személyi jövedelemadó bevallási nyomtatvány részét képezi, így az a magánszemély, aki adóbevallást, adónyilatkozatot vagy egyszerűsített bevallást kérő nyilatkozatot ad, a nyomtatvány megfelelő lapjának (a 1453 számú bevallás EGYSZA lapja, az egyszerűsített bevallási lehetőség választására vonatkozó nyomtatványhoz (1453NY) kapcsolt EGYSZA lap, 1453 Adónyilatkozathoz kapcsolt EGYSZA lap kitöltésével rendelkezhet.

Azon magánszemélyek esetében, akik bevallásadási kötelezettségüknek munkáltatói adómegállapítás útján tesznek eleget, a rendelkező nyilatkozatot tartalmazó borítékot a munkáltatónak legkésőbb május 12-éig adhatják át.

A rendelkező nyilatkozat a bevallástól függetlenül is eljuttatható az adóhatósághoz. Amennyiben tehát a magánszemély előzőekben leírtak szerint nem rendelkezett (sem a bevallás részeként, sem a munkáltató útján) lehetősége van arra, hogy a rendelkező nyilatkozatokat egy lezárt, adóazonosító jelével ellátott borítékban, postán vagy személyesen juttassa el az adóhatósághoz. Erre május 20-ig van lehetőség, függetlenül attól, hogy az adóbevallását esetlegesen február 25-éig be kell adnia. A határidő jogvesztő,így a késedelmes benyújtás esetén a nyilatkozat érvénytelen lesz.

A rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, elnevezését, a borítékon pedig az ÖN NEVÉT, LAKCÍMÉT ÉS AZ ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT pontosan tünteti fel, valamint a borítékot a ragasztási felületén átnyúlóan aláírja.


     


Iroda:

PVSK Nemzeti
Kosárlabda Akadémia
7622 Pécs,
Verseny utca 11.
Tel: 06 20 254-2619

Link:

www.pvsk-panthers.hu
www.pvsk.hu www.kosarsport.hu