Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Elkészült a PVSK ötödik tornaterem-felújítása

Újabb tornaterem felújítása fejeződött be a napokban. A társasági adó támogatásokból egyesületünk ezúttal a Köztársaság téri iskola tornatermét újította fel.

A társasági adó támogatások adta lehetőséggel élve, a pécsi önkormányzat által biztosított önrész felhasználásával a PVSK immár öt pécsi oktatási intézmény tornacsarnokát újította fel. A Széchenyi István Gimnázium, az Árpád fejedelem Gimnázium, a Zipernowsky Károly Szakközépiskola és az Angster József Szakképző Iskola tornacsarnokát követően nemrég a Köztársaság téri iskola tornatermét is újra használatba vehették a diákok, és az ott edző PVSK-sportolók.

- A Pécsi Vasutas Sportkör a Pécsi Köztársaság Téri Általános Iskola együttműködése keretében a múlt héten befejeződtek a tornaterem felújítási munkálatai. Ennek köszönhetően kicserélték a parkettát, a falak új burkolatot kaptak és megtörtént a festés-mázolás is. A kivitelezést hátráltatta, hogy a mennyezet  a felújítás előtt beázott, és várni kellett a teljes kiszáradására. A tornaterem  megszépülését az iskola közössége nagy örömmel fogadta. Ezúton szeretném megköszönni Czerpán Istvánnak, hogy szívügyének tekintette a felújítást és támogatta, segítette annak megvalósítását! Elismeréssel tartozunk Máté János úrnak is, aki a munkálatokat nagy lelkiismeretességgel koordinálta – fogalmazta meg a PVSK-hoz eljuttatott köszönőlevelében Szoldatics Katalin, a Pécsi Köztársaság Téri Általános Iskola Intézményvezetője.

A jövőre fennállásának 100 éves jubileumát ünneplő PVSK a centenáriumi esztendőben is folytatja városi tornaterem-felújítási programját, amelynek keretében a Deák Ferenc Általános Iskola és Gimnázium Őz utcai tornacsarnoka újulhat majd meg.

M.F.